Touchscreen Xperia Go werkt ook met natte vingers

tags:
Userpica

De Sony Xperia Go is een middenklasser onder de smartphones maar hij heeft één bijzonderheid: hij is waterproof.

Sony heeft de Xperia Go woensdag aangekondigd. Bijzonder: hij is extra robuust en waterbestendig. Zelfs met natte vingers is hij te bedienen, stelt Sony, dankzij de nieuwe techniek 'wet finger tracking'. Dat vraagt om een uitpakparty aan het strand... Het toestel heeft een 3,5 inch scherm. Sony's muziekdienst Music Unlimited is standaard aanwezig op het toestel.

De Xperia Go is vrij slank en licht voor een robuust en waterdicht toestel. Maar de specs zijn verder nogal middelmatig: 1 Ghz chip, 5 megapixelcamera. En curieus genoeg werkt de Xperia Go nog met de oude Android-versie Gingerbread. Een upgrade naar 4.0 volgt binnenkort. De adviesprijs is 299 euro, bijna de helft goedkoper dan de snelste high-end smartphones van dit moment.


jorisvo, 3 jaren geleden
afbeelding van jorisvo

klinkt te mooi om waar te zijn... typen in de regen of met natte vingers van dat koude glas bier op een zomerse dag is inderdaad een hel! telefoon denkt dat jij heel iets anders invoert, en verstuurd soms ook iets zonder dat jij zegt: stuur.. hopelijk werkt het echt heel goed en wordt het standaard op elk toestel


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 8 Bright Bunch leden en 159 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl