Twitter als voetbalcommentaar bij Nederland - Duitsland

Userpica

Tv-commentaar bij de EK-wedstrijden van Oranje beu? Echte voetbalcommentatoren lezen live tweets voor tijdens wedstrijden van Oranje.

Als Twitter ergens goed voor is, dan is het wel als digitale boksbal. Zeker als het Nederlands elftal onder de maat presteert heb je als Nederlander behoefte even lekker te cyber-zeiken. Maar als iedereen tegelijkertijd aan het zagen is, is er niemand meer die het leest. Zonde, want iedere tweet is uniek en moet gehoord worden! T-Mobile snapt dat en geeft amateurcommentatoren op twitter een podium met het Twitteraar Commentaar

Anderhalf uur lang lezen voetbalcommentatoren Erwin en Reinder met verve de leukste voetbaltweets uit het land voor. Dat doen ze via een soort live tweede scherm. Enige vereiste is dat je voetbaltweet de hashtag #TTC bevat. Tijdens Nederland – Denemarken waren de heren ook al van de partij en het moet gezegd: er zitten wat pareltjes tussen. De highlights van de eerste helft van afgelopen zaterdag staan hieronder, die van de tweede helft vind je hier. Ook tijdens de klassieker Nederland – Duitsland vanavond pikken Erwin en Reinder de beste tweets er weer uit. Een alles of niets wedstrijd en nog wel tegen de Duitsers, dat belooft wat!

door Floris Poort, 13-06-2012 4179 views
The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 178 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl