Uitpakparty: Podtour

tags:
Userpica

Ingeborg bekijkt Amsterdam door de ogen van een toerist en luistert op haar iPod naar de Rembrandt audiotour door de stad. Op een Segway!

Toegegeven, het is meer een Uitgaansparty dan een Uitpakparty, maar hey, het is komkommertijd en we zochten een leuk excuus om op een Segway over de grachten te scheuren. Dus doet Ingeborg in het kader van het Rembrandt-jaar een audiotour door Amsterdam. Niet met zo'n mislukte baksteentelefoon die je wel eens in musea krijgt aangesmeerd, maar hop, gewoon de tour op je eigen iPod. Kost vijf euro. De Segway mochten we lenen van I-Go, die verhuurt ze voor tours in Amsterdam en Rotterdam.Je kunt de video ook als podcast bekijken. Abonneer je via de iTunes Music Store of handmatig door deze url op te geven. Bekijk ook de andere Uitpakparties. Tot volgende week vrijdag!grafiwilbert, 9 jaren geleden
afbeelding van grafiwilbert
Auw, die laatste shot!
pieterr, 9 jaren geleden
afbeelding van pieterr
un schroef/draai/looping!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 156 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl