Uw worst is gaar, buurman

tags:
Userpica

De buurbecue laat je barbecuen met je buren.

Barbecuen is natuurlijk een overgewaardeerde vorm van eten. Vaak slecht vlees dat zowel aangebrand als van binnen rauw is. En je had toch al geen zin meer na dat halve stokbrood met kruidenboter. Maar barbecuen is magisch. Het betekent zon, een zwoele avond, gezelschap en plezier. En dat wordt met de Buurbecue alleen maar beter.

Buurbecue is een barbecue op hoogte. Je plaatst hem als een keukentrap over de schutting heen. Zo deel je de kolen met de buren. De rook hadden ze toch al.

Eerder zagen we zo de tafeltennisschutting waarmee je meteen een tegenstander hebt en de schutting waarin je weinig gebruikte artikelen als een gieter kunt delen.

Een maiskolfje grillen wordt sport als je het bovenop een ladder van 2 meter moet doen. Samen met de 'buuv' een burgertje bakken sust iedere burenruzie (over de rook bijvoorbeeld). Deze buurbecue slecht sociale muren, zeggen de mannen van Natwerk die het apparaat maakten.

Natwerk heeft de Buurbecue als oefening bedacht. Eigenlijk omdat ze zo baalden dat er geen bedrijf in huishoudelijke gebruiksvoorwerpen in hun klantenkring zit. Misschien hierna wel?


dimi, 3 jaren geleden
afbeelding van dimi

Je legt een worstje op de grill waarop de buurvrouw gevat zegt: "Maar buurman, wat doet u nu?"

Atheistus, 3 jaren geleden
afbeelding van Atheistus

"Eigenlijk omdat ze zo baalden dat er geen bedrijf in huishoudelijke gebruiksvoorwerpen in hun klantenkring zit."

En nu weten ze meteen waarom. Het is gevaarlijk, onhandig, onpersoonlijk en lelijk.

Ingeborg van Lieshout, 3 jaren geleden
afbeelding van Ingeborg van Lieshout

Natwerk maakt dan ook geen producten die degelijk, handig en mooi moeten zijn maar eenmalige objecten die de aandacht trekken. Gelukt zou ik zeggen.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 1 Bright Bunch lid en 78 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl