Vrijdag Designdag: Dutch Design Week 2009

Userpica

Florine bezoekt de Graduation Galleries en vindt augmented reality, een kleed met radio-ontvangst en een wel heel minimaal jurkje.

Er is tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, die dit weekend nog is te bezoeken, van alles te doen en te zien op talloze plekken. Florine bezocht de Design Academy, Annemiek verzamelde nog meer must-see tips.

De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.


Driekske, 6 jaren geleden
afbeelding van Driekske

"Je kunt de video ook als podcast bekijken."
Heet het dan geen vodcast?

Sceptisch, 6 jaren geleden
afbeelding van Sceptisch

de kwaliteit was echt schrikbarend hoog vergeleken met voorgaande jaren, echt heel knap. Nu alleen nog die standaard praatjes over het tot stand komen van hun idee wat realistischer maken.
Er werd wat vaak te pas en onpas dingen als 'goed voor het milieu' of 'bewustmaking' rondgestrooid,zoals bij die fantastische waterbak die bestond uit 2 plateau's en waar je een steentje weg moest leggen om water te krijgen. Echt heel mooi verbeeld maar geloof je zelf nou ook echt dat het iemand waterbewuster maakt? Ik zou eerder nog het kraantje de hele dag door laten lopen omdat het zo mooi is om naar te kijken :)

Duurzamer, 6 jaren geleden
afbeelding van Duurzamer

We vonden de DDW weer erg interessant en zijn weer vele leuke dingen tegen gekomen!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 72 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl