Wat als Twitter er in de jaren 80 al was?

tags:
Userpica

Weblog Squirrel-Monkey maakt filmpjes van games en websites van nu, werkend met de technologie van toen.

Tweeten met een computer uit de jaren 80, zie je het voor je? Weblog Squirrel-Monkey wel en Twitter is niet de enige website (of game) die ze een ouderwets jasje hebben gegeven. Het Twitter-filmpje (zie onder) bevat uiteraard nostalgische MS-DOS-beelden en inbelmodem-geluidjes.

Facebook heeft er ook al aan moeten geloven met een jaren 90-parodie. Misschien wel de leukste van Squirell Monkeys reeks. "Thanks to this amazing digital technology now all your friends will know that you are tired!" Voor Google gaan we weer terug naar de jaren 80, de MS-DOS-jaren. 

Er zijn tot slot nog twee leuke game-filmpjes op het YouTube-kanaal te vinden, zoals een van Angry birds in the eighties, inclusief de karakteristieke chiptunes van die goede oude tijd. Met Draw Something imiteert Squirrel Monkey het uiterlijk van een pc-game van weleer. Ik krijg bijkans zin in Commander Keen van die diskette-geluidjes.


Bert, 3 jaren geleden
afbeelding van Bert

Weet iemand nog een handige PHP tool waarmee ik mijn website in Gopherspace kan draaien?

Freek op 't Einde, 3 jaren geleden
afbeelding van Freek op 't Einde

haha! erg goed.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 28 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl