Windows 8-laptop met dubbel scherm te koop

tags:
Userpica

De Asus Taichi-laptop met een extra scherm aan de buitenkant dat als tablet te gebruiken is, gaat 1300 dollar kosten.

Asus verraste in juni met een prototype van zijn Taichi-laptop met schermen aan beide kanten. De Windows 8-notebook met touchscreen aan de buitenkant komt nu echt op de markt, meldt Asus. De laptop heeft een prijskaartje van 1300 dollar in de VS.

De Taichi lijkt een van de vele Windows 8-ultrabooks met een 11,6 inch touchscreen met 1920x1080 resolutie, maar op de achterkant van dat eerste scherm zit een tweede scherm, Daardoor is deze laptop ook als een tablet te gebruiken, aangezien Windows 8 geschikt is voor touchscreens.

De Taichi 21 HD51, zoals het apparaat voluit heet, werkt met een Intel Core i5-processor en heeft een 128 gb ssd. Dit model kost 1299 dollar en is onder meer bij Amazon nu al te bestellen. De versie met Core i7 en 256 gb ssd kost 1599 dollar in de VS. Beide modellen zijn verkrijgbaar vanaf 26 oktober, wanneer Windows 8 verschijnt.


Atheistus, 3 jaren geleden
afbeelding van Atheistus

Dat is al eerder geprobeerd, net als een draaibaar scherm. Het is tot nu toe nooit een succes geworden, waarom zou dat nu wel zo zijn?

Sturkenbaum, 3 jaren geleden
afbeelding van Sturkenbaum

Allicht vanwege het feit dat microsoft nu een heel OS heeft gemaakt die de eigenschappen van touch-screens optimaal tracht te benutten.

Maar dat is slechts een gokje hoor.

ikkuh, 3 jaren geleden
afbeelding van ikkuh

Een ding moet je Asus nageven: ze durven wel hun nek uit te steken. Ben zelf bang dat dit product niet voor hoge omzetten gaat zorgen. Maar dat zal Asus ook niet voor ogen hebben bij een prijs van 1300 dollar.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 0 Bright Bunch leden en 28 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl