Word wakker met iPhone-toast

tags:
Userpica

De Day Maker iPhone-dock wekt je door je iPhone als een boterham uit een broodrooster te laten springen.

Je hebt docks en docks, en dit is een hele bijzonder. Je laadt je iPhone op door hem in de gleuf van de Day Maker te stoppen. Hij springt er 's ochtends uit als ware het een boterham. Dat moet je vrolijk je bed uit krijgen. En als je liever wilt blijven liggen, dan kan je de wekkerdock snoozen door de iPhone weer naar beneden te drukken.

De Day Maker heeft een ingebouwde speaker en plek voor twee iPhones. Er is een speciale Day Maker-app waarmee je je playlist kan customizen, het weer kan zien, wekkerschema's kan instellen en je gemiddelde slaapcyclus kan vergelijken met anderen.

Het is een Kickstarter-project dat 275 duizend dollar moet binnenhalen om succesvol te zijn. Met nog 43 dagen te gaan is er al 24 duizend dollar binnen. De Day Maker kost, inclusief verzendkosten naar Europa, 142 dollar. De bedenkers geloven in elk geval erg in de opbeurende werking van hun iPhone-toaster blijkt uit onderstaand 'happy happy joy joy'-filmpje.


Micha., 3 jaren geleden
afbeelding van Micha.

Hahah lol die wil ik hebbe!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 166 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl