
Apple start verkoop HD films en opent Twitter account voor trailers.
Gisteren is Apple gestart met de verkoop van high definition films in zijn iTunes Store. Huren van HD films kon al, maar voor twintig dollar mag je de film nu ook houden. De films zijn 720p (H.264-gecodeerd) en dus niet Full HD. Dat zal vast afgedongen zijn door de filmindustrie, opdat de Blu-ray disc nog bestaansrecht behoudt. Aardig detail is dat de films bij aankoop geleverd worden in zowel een HD-versie als een SD-versie geschikt voor iPods en iPhones. Minder, of frustrerend zelfs, is het feit dat dit hele verhaal alleen voor de Amerikaanse iTunes Store geldt.

Wel voor iedereen verkrijgbaar is de nieuwe Twitter-feed van Apple's filmtrailerssite. Apple is altijd heel, heel spaarzaam in de communicatie naar buiten toe en alles valt onder een streng en sterk geregissseerd regime. Dit Twitter-account is een uitzondering en zal binnen de muren van Apple vast als experiment gelden. Opvallend is dat de tweets weinig links bevatten, op die van de trailersite na, en dat de beheerders bedolven worden onder Apple-gerelateerde vragen, getuige de frequentie van het antwoord: 'Our focus is to tweet theatrical related info for our iTunes Trailers, Apple TV, and iPhone/iPod touch- that's all we comment on.'


Snap er niks van, van dit artikel:
http://img10.imageshack.us/img10/5020/afbe...
Wat is Pooper?
Hoe langer Apple (lees: Brein etc.) wacht met film downloads in NL hoe meer mensen gewend raken aan "andere" manieren om films binnen te halen. Dan is het straks te laat en wordt ik voor gek versleten dat ik nog betaal om films te downloaden/huren. Ik krijg nu al kritiek omdat ik muziek koop op itunes!
Ik heb wel een oplossing:
http://www.itunescodes.nl
Hiermee koop je een code van een Amerikaanse gift-card, maak je vervolgens een amerikaanse account aan en kun je vervolgens gewoon shoppen.
En dat is nog legaal ook. Geen Chinese toestanden.
Heeft Bram dan gebruik kunnen maken van deze site???
Het bovenstaande stond nl. ook in het het blad iCreate, eindelijk dacht ik!
In de praktijk staat nu al bijna 2 weken de melding op deze site, dat ze een probleem met PayPal hebben.
Hoe kan ik de mensen vinden die deze site beheren, is deze site betrouwbaar?
Heeft Bram dan gebruik kunnen maken van deze site???
Het bovenstaande stond nl. ook in het het blad iCreate, eindelijk dacht ik!
In de praktijk staat nu al bijna 2 weken de melding op deze site, dat ze een probleem met PayPal hebben.
Hoe kan ik de mensen vinden die deze site beheren, is deze site betrouwbaar?
De website verkoopt helaas geen iTunes Gift Cards meer :( heb er wel een gevonden die wel werkt (zelf getest) http://www.itunescode.nl (zonder s dus) :)
NB: Het duurt even, minstens een minuut, voordat je reactie online staat als je niet bent ingelogd. Je hoeft je reactie niet nogmaals in te zenden.