Ziggo verdubbelt aantal live zenders in zijn apps

tags:
Userpica

Ziggo heeft het aantal live zenders in zijn iOS- en Android-apps uitgebreid naar maximaal 28 kanalen en doet daarmee weer mee met UPC en KPN.

Ziggo heeft het aantal live zenders dan via zijn iOS- en Android-apps is te streamen woensdag uitgebreid: van 14 naar 24 voor klanten met het standaardpakket. Klanten met 'Tv Plus' krijgen er 27 en wie TV Extra afneemt kan 28 zenders streamen.

Ziggo is bezig met een inhaalslag rond het aanbod van live streams van tv-zenders ten opzichte van andere tv-aanbieders als UPC en KPN. De laatste biedt via iTV Online ongeveer dertig zenders aan, behalve via mobiele apps ook via de computer. UPC streamt zelfs 80 zenders via het web en zijn iOS-app.

Ziggo heeft zijn iOS-app ook vernieuwd, nadat eerder de Android-app al een upgrade kreeg. Zo is er onder meer te swipen door de laatste tweets over het tv-programma dat je kijkt. De Ziggo-app is gratis, maar de live tv-streams werken alleen via een Ziggo-modem. De bandbreedte van de streams is 800Kb/s tot 1,5 Mb/s voor de tablets en van 200 tot 800Kb/s voor smartphones.


Chimera, 3 jaren geleden
afbeelding van Chimera

Nu je moet inloggen was de weg open geweest om ook via andere Nederlandse internetverbindingen te kijken, maar helaas, het werkt nog steeds alleen thuis.

Painchiller, 3 jaren geleden
afbeelding van Painchiller

Klantnummer nodig om je account te controleren, vervolgens ingelogd en de melding krijgen dat televisie kijken op dit moment niet mogelijk is... Prffff #fail #ziggo maar goed RTL XL app is ook net zo'n drama.. Tijdens het kijken naar bijvoorbeeld Voetbal international ineens minder kwaliteit beeld en plots zwart beeld en je kunt weer met het voortgangsbalkje gaan frutten..

Sander db, 3 jaren geleden
afbeelding van Sander db

Ik begrijp dat inloggen ook niey zo, als je toch alleen maar vanuit thuis kan kijken?
Ik zal mn login weer eens opzoeken...


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 130 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl