Zitten op de Stoop

tags:
Userpica

Stoop is een kleurrijke zitbank-tribune. Een opvallend ontwerp van de Brusselse toparchitect Julien De Smedt.

De Belgische architect Julien De Smedt pakt op de Stockholm Furniture Fair uit met twee nieuwe ontwerpen. De Mini Stacked is zoals de naam aangeeft een verkleinde versie van de Stacked, het stapelbaar kastsysteem met dat is uitgegeven bij Muuto.

In tegenstelling tot de Stacked, kan de Mini-versie worden opgehangen aan de wand en volgens hetzelfde principe met clips verder worden uitgebreid. Een andere nieuwigheid is de Stoop, een zitbank die gebaseerd is op de bekende New Yorkse brownstone-trappen.

De Stoop wordt voorgesteld in een kleurrijke combinaties en het is opvallend dat Julien De Smedt er nauwelijks een jaar na het eerste contact met producent Vestre al in geslaagd is om het product in productie te hebben.Al erkennen ze in Zweden al langer het bijzondere talent van de architect.

Zijn oeuvre - eerst in samenwerking met Bjarke Ingels en nadien met zijn eigen kantoor JDS Architects - draagt daar zeker toe bij. Denk maar aan de futuristische skischans van Holemenkollen


iOS BRIGHT.app gebruikernn n , 3 jaren geleden
afbeelding van iOS BRIGHT.app gebruikernn n

Voor in een kleuterschool? Denk niet dat iemand optimaal gebruik gaat maken van zoiets..


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 137 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl