Zo doet je droomvrouw (of man) alles wat je wenst

tags:
Userpica

Met dit oogmasker leer je hoe je lucide dromen krijgt en je dat wat je droomt kunt beïnvloeden.

Heel Inception. Zoals in de film mensen de baas zijn over wat er in hun dromen gebeurt, kun je dat met Remee zelf ervaren. Het zogenaamde lucide dromen kun je namelijk leren, en Remee (Rapid Eye Movement Enhancing Eyemask) helpt daarbij. Vliegen, vallen, rennen, een filmster veroveren, roept u maar.

Het oogmasker bevat zes rode lampjes die in een bepaald patroon knipperen terwijl je in je REM-slaap bent. De truc is dat je zelfs in je slaap dit patroon gaat herkennen. Die herkenning van iets uit de werkelijke wereld maakt dat je je even bewust wordt van het feit dat je droomt. In dat moment van bewustwording kun je de controle overnemen en je dromen bijsturen.

>De producenten van Remee zoeken hun startkapitaal via Kickstarter en dat is succesvol. Inmiddels hebben ze al meer dan tien keer het gezochte bedrag van 35.000 dollar binnen.

Dit vraagt om een test. En fantasie. Want als je je dromen kunt sturen, wat wil je dan dromen?


Ron020, 3 jaren geleden
afbeelding van Ron020

Waarom nog een kickstart als die dingen al van talloze merken en uitvoeringen (met meer en minder geavanceerde hersengolf-patronen) bestaan, sinds de jaren 90 (of nog langer?). Zoek desgewenst op 'brainmachine' of 'dreammachine'. Dit is letterlijk en figuurlijk een 'flashback from the past' voor mij. Ik heb het sindsdien niet meer gevolgd, maar het zou me niet verbazen als inmiddels een Android of iOS device de koptelefoon en speciale bril kunnen aansturen, ipv de dure dedicated brainmachine doosjes van destijds. Kom maar op met de links als je wat gevonden hebt.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 53 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl