'Aankondiging iPad 3 begin maart'
Nieuws

'Aankondiging iPad 3 begin maart'

donderdag 09 februari 2012 15:46

Apple zou de opvolger van de iPad 2 in de eerste week van maart gaan aankondigen en niet in februari zoals eerder werd genoemd.

Apple belegt begin maart in San Francisco een persconferentie voor de aankondiging van de 'iPad 3', meldt AllThingsD, de technologiesite van de uitgever van de Wall Street Journal. Eerder gingen er berichten rond dat de aankondiging nog deze maand zou plaatsvinden, mogelijk zelfs rond de verjaardag van Steve Jobs op 24 februari. Volgens AllThingsD gaat de aankondiging op de gebruikelijke manier met een presentatie op een podium. 

De iPad 3 krijgt volgens de geruchtenstroom een weer snellere chip, meer grafische kracht, een scherm met een hogere resolutie (2048x1538) en wat betere camera's. Een quad-core processor zit er volgens de bronnen van The Verge echter nog niet in. Of hij 4G-ondersteuning krijgt is nog onzeker.

De site 9to5Mac dook woensdag ook hi-res foto's op van de behuizing van de vermeende iPad 3, die wat betreft ontwerp sterk lijkt op de voorganger. Op basis daarvan lijkt de cameralens groter te zijn in het nieuwe model.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Leuk zo'n iPad, ik wacht alleen op de Macbook Pro update. Dat is veel intressanter. Plots is iOS veel belangrijker.

 

Ik wacht inderdaad ook op de update van de macbook. 2880x1800 (of zelfs 3200x2000) scherm.. Kom maar op!

 

Geweldig nieuws dit. Het maakt dat onze droom van Steve voortleeft. Apple overwint weer alle concurrentie. Nu nog mijn nieuwe macbook, en ik ben weer helemaal... :D :D :D so great news.. Our Steve!

 

Ja Henk, want Apple heeft vast en zeker niet al een plan van 5 jaar klaar liggen met alle ontwikkelingen waar steve ook zeker geen vinger in de pap heeft gehad?

 

2800x1800, shure, standaard verrekijker erbij?

 

'mooi' logo op de high res. fotos.....

 

Henkie, hou eens op met je aandachttrekkerij hier op de site. Is vervelend.

 

Niet echt vernieuwend dus. Dan maar wachten op de nieuwe Macbook Pro.

 

ik wil weer iets echt vernieuwends! het begint op uitmelken te lijken.

 

Iets vernieuwends? Net als al die 13-in-dozijn fabrikanten als Acer,HP,Toshiba etc, die al sinds 1980 hetzelfde soort saaie laptops produceren? Omdat Apple even een jaartje niks echt niet iets vernieuwt maar wel verbetert, is het allemaal maar uitmelken? Juist ja.

 

Mensen gewoon afwachten en niet gelijk op aanval. We hebben nog niks van apple
Gehoord..

 

Come on Apple, de wereld haalt ons in. Kom met iets echt vernieuwends...

 

Komt er geen nieuwe macbook air dit jaar?

 

Nieuwsbrief