Slapen in een KLM-vliegtuig? Kan nu met Airbnb
Nieuws

Slapen in een KLM-vliegtuig? Kan nu met Airbnb

vrijdag 14 november 2014 16:21

Op Airbnb vind je een volledig ingericht vliegtuig waarin je een nachtje op Schiphol kan slapen.

Naast vluchten zijn er nu ook overnachtingen te boeken bij KLM. Op Airbnb staat een vliegtuig op Schiphol dat van binnen helemaal tot een soort woning is omgebouwd. Geen vliegtuigstoelen dus, maar een zithoek met bankstel (genoeg beenruimte), drie bedden een radio en een televisie.


Eén van de hoeken aan boord

MD-11

Aan boord van het vliegtuig zijn twee keukens, een luxe slaapkamer, een speelruimte voor kinderen met twee bedden en een privébioscoop. Via Airbnb kan iedereen zich tot 20 november aanmelden voor één van de drie nachten (28 - 30 november), door aan te geven waarom zij een plek in het McDonnell Douglas MD-11 toestel verdienen. Deze vliegtuigen worden sinds 26 oktober niet meer gebruikt om te vliegen. Airbnb kiest de winnaars, die gratis kunnen overnachten.

Niet alles mag

Hoewel de overnachting wordt aangeprezen als een unieke ervaring, zitten er toch aardig wat restricties aan. Zo mag je geen alcohol drinken en, beetje flauw, niet eens even een rondje vliegen. Hoeveel geluidsoverlast je hebt, is ook niet bekend.


Zitgedeelte


Plattegrond van de indeling

Rutger houdt van technologische ontwikkelingen, producten en designs die de wereld veranderen. Is daarnaast gek op films, games, muziek en dan met name Radiohead.

Reacties

Jammer van het airbnb deel. Gewoon op booking.com graag. NL en zonder al het social gedoe.

 
afbeelding van Ingeborg van Lieshout

Wie niet bij de happy 3 hoort: in Stockholm en ons eigen Teuge kun je iedere nacht in een vliegtuig slapen, en ook aan de knopjes in de cockpit zitten :-) http://www.bright.nl/voor-een-nacht-een-heel-vliegtuig-voor-jezelf 

 

Nieuwsbrief