Alleen maar horlogebandjes
Nieuws

Alleen maar horlogebandjes

woensdag 01 september 2010 14:34

In Utrecht is een speciaalzaak geopend die louter horlogebanden verkoopt, de eerste in Nederland.

In Utrecht bevindt zich de eerste winkel in Nederland die alleen maar horlogebandjes verkoopt: De Horlogebandenspecialist. Vader en zoon Kers begonnen in 2006 online met hun handel maar waren daarin bepaald niet uniek. Toch werd hun onderneming een succes, waarop zij besloten ook een offline winkel te openen.

Da's mooi want het perfecte bandje moet je bij het horloge zien. Je moet het materiaal voelen en ruiken en dan nog passen. Wie zich niet bezighoudt met horloges is tevreden met een bandje van HEMA, V&D of juwelier. Voor horlogeliefhebbers is het juiste bandje van groot belang. Dankzij de comeback van het mechanische uurwerk en de immense belangstelling voor vintage horloges, is ook het bandjesaanbod verbeterd.

De winkel in Utrecht heeft een enorm assortiment, van rundleer en rubber tot struisvogel, rog, zalm en zelfs olifant. En van dik en stug tot dun en geperforeerd. In alle kleuren van de regenboog. Zoek je een bijzonder bandje bij je horloge, dan is deze winkel in Utrecht hét adres. Bijkomend voordeel: mensen met een merkhorloge kunnen hier een prachtige band vinden zonder de veel te hoge prijs te betalen die het horlogemerk rekent.

De Horlogebandenspecialist is gevestigd aan de Jodocus van Lodensteinstraat 29.

Reacties

Wat een gratis reclame voor die winkel

 

Dude, de mascotte van BRIGHT is een ekster, zo ook een deel van Bright's motto.

"Een bekende eigenschap van de ekster is, dat hij graag blinkende voorwerpen steelt en meeneemt naar zijn nest."

Blinkende voorwerpen, gadgets, horlogebandjes. Hebben. Maakt niet uit wat. Dit is geen reclame, maar een signalering voor, door en van liefhebbers van gadgets.

 

is inderdaad reclame... ik ben er zaterdag geweest en is echt niet normaal!! alleen maar horlogebanden, als je het daar niet kan vinden dan vind je het nergens..
zag ze ook online staan.

www.dehorlogebandenspecialist.nl

 

Iemand met een duur merkhorloge wil denk ik ook een duurder bijpassend bandje..

 

Ik vind dit tof. Ik hou zelf erg van mijn mooie horloge. Mocht mijn bandje eens sneuvelen dan wil ik wel een vervangend horlogebandje dat ook weer mooi is aangezien het bandje zeer belangrijk is in de uitstraling van mijn horloge. Ik denk niet dat ik dit bandje @ de v&d zou kunnen vinden.

 

eigenlijk een winkel die een groot assortiment heeft.

 

Ik heb al eens contact gehad met de horlogebandenspecialist, erg goed advies gekregen voor mooi alligator bandje. Aanrader, ik ga er zeker een keer heen! Leuk

 

Ik vind het top. Dat is nou precies wat ik verwacht van bright. Tis lifestyle, dus niet alleen gadgets. Ben zelf horloge freak en dit is een leuke tip. Ook die kleding artikelen vind ik top! Ga zo door bright ik ben een fan!

 

...die winkel is er echt al een hele tijd...

 

Hebben ze er ook een voor de ipod nano?

 

Moet het toch eens zijn met Tabe. Het ligt er niet aan dat Bright over dergelijke zaken schrijft, maar wel aan de manier waarop. Voorbeeldje:
'Zoek je een bijzonder bandje bij je horloge, dan is deze winkel in Utrecht hét adres.'
Zou zo in een advertorial kunnen! Zou me niks verbazen als de hele Bright-redactie nu met mooie krokodillenleren horlogebandjes loopt.

 

Nou en? Nog steeds leuke en handige content! Of wil je soms dat iedereen voor niks werkt en je dit soort sites moet opdoeken omdat niemand betaald krijgt... Wordt wakker gasten!

 

ik koop mijn horlogebanden altijd op htt://www.horlogeband.com

 

Ik koop mijn horlogebanden altijd op www.horlogeband.com

 

er zijn er inderdaad wel een paar online, maar moet eerlijk zeggen er is inderdaad maar 1 specialist.

www.dehorlogebandenspecialist.nl

 

op het internet zag ik dit stukje staan op google en ik wou daar graag even op reageren!
ben ook een keer bij de horlogebandenspecialist geweest en ik koop regelmatig online bij

www.dehorlogebandenspecialist.nl
snelle levering en echt een uniek product. niet te vergelijken met een fabrieks horlogeband zoals deze altijd aangeboden worden op verschillene site,s.

 

Nieuwsbrief