Alles kits achter de rits?
Nieuws

Alles kits achter de rits?

woensdag 17 oktober 2012 10:28

Deze spijkerbroek weet ’t en houdt al je vrienden ervan op de hoogte met een mood switcher.

Vroeger had ik een mood ring, een ring met een steen die van kleur veranderde en zo liet zien hoe je je voelde. In de puberteit was dat best handig, het is nou eenmaal niet de periode waarin je altijd even goed uitdrukking kunt geven aan je gevoelens. Roze stond voor onzeker, blauw voor rustig, zwart voor nerveus. Meestal had de ring een non-descripte bruinige kleur, eentje die niet in de handleiding stond.

Kortom, genoeg room for improvement. Spijkerbroekenmerk Replay heeft het 21ste eeuwse antwoord op de mood ring: een spijkerbroek met een ‘mood switcher’. Het apparaatje past in het vijfde kleine zakje dat voor de gelegenheid in transparant vinyl werd uitgevoerd. De mood switcher staat in contact met een speciale app voor smartphones. Met een druk op de knop communiceert de switcher je locatie, je gevoel en met wie je bent op sociale media naar keuze. Dat is iets minder hightech dan het klinkt, volgens een woordvoerder moet je zelf kiezen of je ‘happy’ of ‘unhappy’ bent en de bijbehorende knop indrukken. Deze gegevens worden opgeslagen in een dagboek.

Lijkt mij vooral handig wanneer je wil achterhalen waar en met wie je puberzoon of –dochter uithangt wanneer dieop de afgesproken tijd nog niet thuis is. Of is ook de generatie van de mood ring klaar voor deze social denim? De mannen- en vrouwenmodellen liggen vanaf december in een keur aan wassingen in de winkel voor 155 tot 199 euro.

Reacties

Oh...dacht dat 't apparaatje bijv. de spanning van je broek mat en zo kon aangeven of je bijv. opgewonden was..."mood"...?!

:')

 

Nieuwsbrief