Apple gaat ook nieuwe iPods en iMacs aankondigen
Nieuws

Apple gaat ook nieuwe iPods en iMacs aankondigen

maandag 10 september 2012 10:36

Geruchten wijzer erop dat Apple op zijn persconferentie op 12 september ook nieuwe iPods en iMacs gaat presenteren. 

Terwijl de voorbereidingen voor Apple's persconferentie over de nieuwe iPhone woensdagavond in San Francisco in volle gang zijn, zou het bedrijf tijdens dat evenement ook een nieuwe lijn iPods willen presenteren. Het zou gaan om een nieuwe versie van de iPod shuffle, een nieuwe iPod nano en nieuwe iPod touches.

De nieuwe lijn van de iPod touch zou volgens 9to5Mac bestaan uit twee high-end modellen met een nieuw design en een budgetmodel met het huidige vierde generatie-ontwerp. De twee duurdere modellen zouden 300 en 400 dollar gaan kosten en in meerdere kleuren beschikbaar komen. De nieuwe iPod nano zou een groter ontwerp hebben, terwijl de nieuwe iPod shuffle weinig wijzigingen zou hebben ondergaan. De Shuffle zou opnieuw ongeveer 50 dollar kosten en in acht kleuren te koop zijn.

Een aankondiging van nieuwe iMacs ligt ook voor de hand, melden diverse Amerikaanse media, nu de oude versies uitverkocht beginnen te raken. De nieuwe iMac zou een scherm met een hogere resolutie krijgen.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Krijgen de nieuwe iMac's nu ook retina? En hoeveel duurder gaat dit worden?

 

Jullie verzinnen er een hoop bij. Retina en 12 sep komen nergens voor on jullie bronpost van 925. Voor de holidays staat er (25 dec).

 

En jij, Bert, moet eerst maar eens een nieuwe leesbril aanschaffen want er staat "hogere resolutie" en niet retina...

 

Nieuwsbrief