Ashton als Steve en ander Jobs-filmnieuws
Nieuws

Ashton als Steve en ander Jobs-filmnieuws

woensdag 16 mei 2012 15:49

Roddelsite TMZ publiceert de eerste foto’s van Ashton Kutcher als Steve Jobs. Maar willen we die film wel zien?

Ashton Kutcher is op dit moment bezig met opnames voor de film Jobs: Get Inspired en dat zullen we weten ook. Een paar dagen geleden werd de acteur gesignaleerd in een zwarte coltrui en een Levi 501-spijkerbroek. Hij had bovendien een Steve Jobs-achtige baard laten staan…

Kutcher doet in ieder geval behoorlijk zijn best om een beetje op de oprichter van Apple te lijken. Maar op de foto’s die TMZ heeft geplaatst van de acteur in Jobs-uniform, lijkt Kutcher toch vooral heel erg op… eh… Kutcher. Maar misschien komt dat gewoon omdat hij Asics lijkt te dragen in plaats van New Balance-sneakers.

In ander Steve Jobs-filmnieuws: Aaron Sorkin (bekend van The West Wing, The Social Network en Moneyball – om maar eens een paar meesterwerken te noemen) heeft dan toch zijn handtekening gezet onder een contract met Sony. Hij gaat het scenario schrijven voor een film die is gebaseerd op de Jobs-biografie van Walter Isaacson. Dat klinkt bij voorbaat toch net iets spannender dan die film met Kutcher.

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Reacties

Niet alleen zn schoenen kloppen niet.
Steve Jobs ging dit outfit pas eind jaren 90 dragen. Volgens mij gaat deze film over de periode daarvoor.
Kutcher lijkt ook op de Steve Jobs van '75-'85

 

Nieuwsbrief