Bikini uit de printer
Nieuws

Bikini uit de printer

woensdag 08 juni 2011 11:33

Na haute couture is er nu ook direct draagbare 3D geprinte mode te koop in de vorm van een bikini.

We lieten eerder al in Bright zien hoe Iris van Herpen fashion en 3D printen op een prachtige manier wist te combineren. Continuum Fashion en Shapeways hebben samen een 3D geprinte bikini ontworpen. 

Vanaf negentig dollar kun je één bikinicup kopen. De cups worden aan elkaar gezet met een halter, en zo zou je voor ongeveer tweehonderd dollar (afhankelijk van je cupmaat) een topje kunnen hebben. De bikinibroekjes zijn wat minder makkelijk te produceren en zijn voor 350 dollar beschikbaar. 

De bikini doet mij sterk denken aan de lingeriesetjes die je in de vorm van snoepjes kan kopen in foute gadgetwinkels. Het materiaal ziet er niet comfortabel uit, en is behoorlijk see-through

Reacties

Pfff, zelfs op de promofoto is duidelijk dat het een slechtzittende bikini is. Is een beetje een geval van product uitbrengen voordat het echt werkt.

 

Proof of concept, meer is het zo te zien niet.

 

Dit is gewoon puur omdat het kan met 3D printen, ontwikkeling moet ergens beginnen mensen, en vaak is dat met een idee, wat nog niet helemaal goed uitgewerkt is/kan worden. Laten we niet allemaal innovatie tegen gaan, laten we er gewoon open voor staan, hoe moeilijk verandering voor velen ook moge zijn!

 

Kunnen ze die borsten niet 3d uitprinten ;). hebben we meer wat aan :P

 

...met silicone-inkt :)

 

But bh, goeie tieten

 

Wel mooi om te zien dat zoiets gewoon kan. Ben benieuwd naar de toekomst met betere 3D printers... Computergestuurde Weef en naaimachines bijv...

 

Nieuwsbrief