Bright app: wekelijks wallpapers op iPhone
Nieuws

Bright app: wekelijks wallpapers op iPhone

zaterdag 21 april 2012 14:56

De populaire wallpaperrubriek Eye Candy is toegevoegd aan de iPhone-versie van onze app.

Sinds vandaag is de nieuwste update (v3.2) van de Bright iOS app gratis beschikbaar in Apple's App Store. De wallpaperrubriek Eye Candy, die afgelopen najaar is geintroduceerd op de iPad, is voortaan ook op de iPhone te bewonderen. Wekelijks op woensdagen verschijnt een nieuwe editie met aantrekkelijke wallpapers voor op je iPhone, iPod Touch of iPad. Zodat je je homescreen met regelmaat een frisse blik kunt geven. De rubriek staat onder redactie van Bright artdirector Jonathan Looman.

Naast eigen vondsten werken we voor Eye Candy samen met een aantal curatoren. De eerste is Poolga waar grafische wallpapers worden verzameld die door verscheidene getalenteerde illustratoren en ontwerpers speciaal voor de site zijn gemaakt. Hetzelfde team zit ook achter de site Tseventy die zich richt op fotografische wallpapers. De tweede is Kuvva dat begon met backgrounds voor je Twitter-pagina en inmiddels ook als Mac app verkrijgbaar is voor desktop wallpapers. Voor Brights Eye Candy putten zij hun schitterende collectie om wallpapers voor iOS te maken. De derde partij tot slot is Boomerang, wereldberoemd geworden met zijn freecards. De beste beelden uit de bibliotheek van Boomerang Create worden speciaal aangepast voor Bright.

Het kan zijn dat je bij de eerste keer nadat je de Bright app update hebt geïnstalleerd de rubriek nog niet meteen in het menu ziet verschijnen. De app is dan de wallpapers nog aan het downloaden. Na een herstart van de app is dat opgelost. Oh ja, het probleem dat afbeeldingen soms niet werden vertoond in de nieuwsrubrieken is inmiddels verholpen.

NB: Er volgt op korte termijn ook een update van de Bright Android app, maar daar zijn de aanpassingen vooral onder de motorklep.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Reacties

afbeelding van M@xi on Android

gaan jullie ook de android app updaten?

 
afbeelding van M@xi on Android

srry ik had het laatste deel niet gelezen

 

Hoop wel dat het automatisch downloaden van wallpapers alleen gebeurt bij een wifi verbinding?

 
De wallpapers worden inderdaad alleen via wifi gedownload.
 

Leuk idee, mooie afbeeldingen. Direct 1 gedwonload. Dank je wel!

 

En wanneer komt er een Windows Phone variant?

 

Nieuwsbrief