Bright Day

Mis het niet: Uitpakparty XL op Bright Day, met groot prijzenpakket

17 november 2017 00:11

We sluiten Bright Day altijd af met een live Uitpakparty XL, waarin David op het podium nieuwe gadgets test. Dit keer met een groot prijzenpakket.

Traditiegetrouw wordt een Bright Day door onze eigen David afgesloten met een Live Uitpakparty XL. In de Uitpakparty op Bright.nl test David Lemereis al 12 jaar lang elke week een nieuwe gadget. Op het podium van het Main Lab op Bright Day (2500 zitplaatsen en zo'n 1000 staanplaatsen) behandelt David in een klein uur de nieuwste gadgets.

Daarbij horen natuurlijk premium smartphones zoals de iPhone X en Galaxy Note 8, maar omdat David een dagje ouder wordt is er ook aandacht voor smartphones speciaal voor ouderen. Ook hebben we dit jaar een aantal buddy bots: gezelschapsrobots, robots waarmee je op een andere plek kan komen en robots speciaal voor huisdieren.

Daarnaast hebben we een Lenovo Mirage AR-headset, waarmee David in augmented reality naar het Star Wars-universum reist. Met een Lighsaber-controller gaat hij de Sith te lijf. En natuurlijk is er ook aandacht voor het smart home, met slimme lampen en slimme assistenten.

Die slimme assistenten vormen ook de afsluiter van de Uitpakparty XL, waarbij we iets gaan proberen wat nog nooit is vertoond: een conversatie tussen de verschillende digitale assistenten. Want dat ze jou het weerbericht kunnen vertellen is leuk, maar hoe reageren ze eigenlijk op elkaar? Bekijk alvast een voorproefje van dit bijzondere experiment met spraakassistenten:

Gaat het David lukken om alle assistenten met elkaar te laten praten? Dat weten we dit weekend. Je ziet het ook op donderdag 23 november in de speciale Bright Day-uitzending om 13.00 uur op RTL Z.

Grand Prize

Toeschouwers tijdens de Uitpakparty XL maken ook kans op een groot prijzenpakket, in een speciale prijsvraag. Het prijzenpakket bestaat uit onder meer de HTC U11 Life, de nieuwste smartphone van HTC, alles-in-één beveiligingspakket voor de wintermaanden Somfy One, geavanceerde toetsenbord en muis Logitech Craft, Logitech MX Master 2S en presentatietool Logitech Spotlight, twee slimme thermostaten van Tado en Star Wars Jedi Challenges van Lenovo.

Een behoorlijke Grand Prize, dus. Wat moet je daarvoor doen? Dat hoor je aan het einde van de Uitpakparty XL. Tot zaterdag of zondag, geniet van Bright Day 2017 en de Uitpakparty.

Meer updates over Bright Day:

Lees hier alle voorgaande Bright Day-updates terug, zodat je precies weet wat je van Bright Day kan verwachten.

Vergeet ook niet onze praktische tips voor Bright Day-bezoekers te checken.

Livestreams

We doen via enkele livestreams verslag vanaf Bright Day. Like hiervoor onze Facebook-pagina of subsribe op ons YouTube-kanaal.