Bright Day

Maak kans op Bright Day-kaarten bij Nokia en Tesla

1 oktober 2017 00:09

Heb je nog geen kaarten voor het uitverkochte Bright Day volgend weekend? Bij Tesla en Nokia kun je de laatste kaarten winnen.

Bright Day, het tech-fest van Nederland op 18 en 19 november in Utrecht, is al helemaal uitverkocht. Wil je er toch bij zijn? Dan zijn er nog enkele winacties van bedrijven die op Bright Day aanwezig zijn.

Tesla geeft zes keer twee kaarten voor Bright Day weg. Het enige dat je hoeft te doen is hier je gegevens in te vullen. Tesla toont op Bright Day zijn Model X en Model S. Ook vertellen Tesla's productspecialisten je meer over de transitie naar duurzaam vervoer.

Nokia Mobile geeft ook zes keer twee Bright Day-kaarten weg. Tag in de comments op Facebook met wie jij graag naar Bright Day zou willen en zet er de hashtags #Nokia8 en #Nokia8BrightDay bij. Tijdens Bright Day laat Nokia je zelf de nieuwe high-end Android-smartphone Nokia 8 proberen. Met de leuke Bothie-functie, waarmee je tegelijkertijd de camera aan de achterkant als de frontcamera gebruikt. 

Bright Cow Hackathon

Je kunt ook nog meedoen aan de Bright Cow Hackathon tijdens Bright Day, ook als je geen kaartje hebt. De deelname aan de hackathon is gratis, er is wel 15 euro borg. Lees hier alles over de hackathon, waarmee je duurzame boeren en koeien kunt helpen door slimme oplossingen te bedenken. Het beste concept wint de hoofdprijs van 2000 euro. 

Op Bright Day zelf houden tal van aanwezige bedrijven ook allerlei winacties

Bright Day, hét tech-fest van Nederland

Bright Day is op 18 en 19 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 20 duizend vierkante meter met gadgets, games en nieuwe technologie. En als hoofdsprekers de bekende YouTubers Casey Neistat en Simone Giertz. Het is inmiddels uitverkocht. Kijk hier voor het hele programma.

Like Bright op Facebook voor meer winacties rond Bright Day.