Bright Day

Winacties op Bright Day: Tesla, Nokia 8 en meer

18 november 2017 00:00

Bright Day-bezoekers maakten kans op allerlei leuke prijzen.

Roadtrip met Tesla voor een weekend

Tijdens Bright Day, op 18 en 19 november in Utrecht, maakte je op de stand van Tesla kennis met de Model S en de Model X. Ook kwam je meer te weten over de wereldwijde transitie naar duurzame energie. Tesla gaf voor een Bright Day-bezoeker een weekend in een Tesla Model X of Model S te leen, inclusief een hotel-overnachting. De winnaar lees je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Win een Nokia 8 Android-smartphone

Nokia Mobile staat dit jaar ook op Bright Day en geeft de Android-smartphone Nokia 8 weg. Zo maak je kans:
1. Maak een creatief filmpje tijdens je bezoek op Bright Day
2. Post je filmpje openbaar op je Facebook-profiel en zet daarbij de hashtags #Nokia8 #mybrightdayexperience
3. Tag ook @Nokiamobile en @Bright.nl in jouw bericht.
De winnaar wordt later deze week bekendgemaakt.  

Vlogpakket bij Manfrotto

Goed beeldmateriaal is de helft van het werk, dat weet elke vlogger. En dat begint met een goede camera en de juiste accessoires. Daarom looft accessoiremerk Manfrotto een prijs uit voor wie de leukste, beste of meest creatieve vlog van Bright Day instuurt.

De prijswinnaar gaat met een Sony-camera, Røde-microfoon en een hele stapel Manfrotto-spullen naar huis. Ziggo doet er ook nog eens twee toegangskaarten voor een concert in Ziggodome bij. Wil je meedoen? Ga dan tijdens Bright Day naar de Manfrotto-stand. Daar verloot Manfrotto ook leuke accessoires.

Manfrotto, Sony en Røde hebben ook allerlei spullen klaar liggen om te testen. Zo kan je met een professionele uitrusting je film maken. Let er wel op dat er maar een paar leensets op de stand aanwezig zijn: je mag maximaal een uur een testset lenen en neem een geldig paspoort als onderpand mee. Misschien schuilt er in jou wel de nieuwe Paul Verhoeven of Enzo Knol, en win je met jouw inzending de hoofdprijs. No worries, met je smartphone maak je net zoveel kans.

Bright Day 2017

Bright Day, het tech-fest van Nederland, trok afgelopen weekend meer dan 22.000 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Like Bright op Facebook voor meer over Bright Day