Bright Day

Neem je zwembroek mee naar Samsung op Bright Day

27 oktober 2017 22:51

Samsung houdt tijdens Bright Day op 18 en 19 november een high-tech Ter Land, Ter Zee en In de Lucht.

Bestel hier je Bright Day-tickets

De afgelopen jaren was er op de stands van Samsung altijd al een boel te doen tijdens ons techfest Bright Day en dit jaar overtreft het bedrijf zichzelf. Als we zeggen: neem je zwembroek mee, dan menen we dat. Samsung gaat een heuse high-tech Ter Land, Ter Zee en In de Lucht houden op Bright Day, op 18 en 19 november in de Jaarbeurs.

Die zwembroek heb je nodig voor een stukje zwemmen in het jetstream-zwembad dat Samsung meeneemt. In dat zwembad met tegenstroom kun je baantjes trekken op de plaats, voor een Olympisch zwembad is immers geen ruimte. Hoe goed je die baantjes trekt, zie je met fitnesstracker Gear Fit2 Pro en de smartwatch Gear Sport. Beide wearables zijn waterproof en geschikt om in het zwembad te dragen tot een diepte van 5 meter. Ideaal, want zwemmen is één van de beste manieren om je conditie op peil te houden.

Met een waterdichte digitale sportcoach om je pols weet je altijd precies hoe goed je aan je conditie werkt, of je nu de trap neemt, een stuk hardloopt of een eindje zwemt: alles telt en de Gears houden het bij.

Miniatuurvoorbeeld

Bij het zwembad zijn natuurlijk kleedhokjes aanwezig, en er zijn wetsuits beschikbaar voor wie een stukje wil zwemmen. Ook kun je op de stand de Gear IconX proberen, de nieuwe totaal draadloze oordopjes van Samsung. De oordopjes hebben een ingebouwde running-coach om je aan te sporen en gefocust te blijven. Ook hebben de oordoppen 3,4 GB geheugen, om offline nummers vanaf je telefoon op te zetten. Zo kun je ook eens een rondje zonder je telefoon lopen, maar heb je je muziek en coach wel bij je.

Gear VR en Gear 360

'Ter Land' dan: op de stand van Samsung kan je je ook wagen aan een virtueel ritje in een zeepkist. Met verschillende Gear VR-headsets herbeleef je de Red Bull Zeepkistenrace die eerder dit jaar gehouden werd. Tijdens die prettig gestoorde race gingen 70 van de meest vreemd uitgedoste zeepkisten van de helling af, om te kijken wie het verst zou komen. Bij Samsung beleef je de race uit het oogpunt van één van die 70 uitverkoren zeepkistenracers.

En dan nog de lucht: hoewel we in de Jaarbeurs onder een fysiek dak zitten, kan het virtuele dak er wel vanaf. Dat doet Samsung met een soort greenscreen-iglo. Een bolvormig scherm met in het midden een Samsung Gear 360-camera maakt een foto of video van je in 360 graden. De achtergrond is helemaal rondom je aan te passen, zodat je heel ergens anders bent, of dat nu Ter Land, Ter Zee of In de Lucht is.

In samenwerking met Samsung

18 en 19 november, Jaarbeurs Utrecht

In een serie updates vertellen we je meer over het programma van Bright Day 2017. Wie al een kaartje heeft besteld, krijgt de updates ook in zijn mailbox.

Bestel hier je Bright Day-tickets

Houd Bright.nl in de gaten voor meer updates. Praktische informatie vind je op de Bright Day-site.

En laat ons op Facebook weten dat je komt, vinden we leuk.