Bright Day

Bright Day-programma is rond, ook Maxim Hartman is er weer bij

11 oktober 2017 19:00

Het programma in de grote zaal van Bright Day op 18 en 19 november in Utrecht staat klaar. Ook dit jaar is Maxim Hartman weer onze spreekstalmeester.

Met nog ruim vijf weken te gaan tot Bright Day hebben we vandaag het programma voor de grote zaal rond. Zo kunnen we bekendmaken dat Maxim Hartman het programma ook dit jaar weer op geheel unieke wijze aan elkaar zal praten, voor de derde keer alweer.

Op het grote podium spreken natuurlijk onze hoofdgasten Simone Giertz en Casey Neistat. Simone is er zaterdag tijdens beide flights, Casey staat zondag op het podium tijdens beide flights.

Ook spreekt Christiaan Triebert, winnaar van de European Press Prize voor zijn werk voor burgerjournalistiekplatform Bellingcat, over onderzoeksjournalistiek 2.0. Anna Gimbere en Jorn Rohde van wetenschappelijk programma Galileo houden een interactieve Try This at Home Science Quiz, en natuurlijk wordt het programma zoals altijd afgesloten door onze eigen David met de Uitpakparty XL.

Vorig jaar ging Maxim Hartman skydiven in virtual reality op Bright Day:

Tip: plan!

We hebben een gevarieerd programma met voor ieder wat wils met maar liefst 2500 stoelen in de grote zaal en veel ruimte voor staanplaatsen er om heen, maar er is nog veel meer te doen tijdens Bright Day. Onze tip: kijk op de site van Bright Day goed naar het programma en de demonstraties, en probeer voor jezelf al vast een planning of verlanglijstje te maken. Zo haal je het meeste uit je Bright Day.

In de komende updates vertellen we je meer over de verschillende paviljoens waar je tijdens Bright Day terecht kunt voor onder meer kortere sprekersprogramma’s.

Dienstmededeling: de vierde flight is uitverkocht. Dat is het tijdvak op zondag 19 november van 14:00 tot 18:00 uur. Voor beide tijdvakken op zaterdag 18 november en de ochtend-flight op zondag zijn nog kaarten beschikbaar. Nog wel.

18 en 19 november, Jaarbeurs Utrecht

In een serie updates vertellen we de komende tijd meer over wat er allemaal te doen is tijdens Bright Day 2017. Wie al een kaartje heeft besteld, krijgt de updates ook in zijn mailbox.

Bestel hier je Bright Day-tickets

Houd Bright.nl in de gaten voor meer updates. Praktische informatie vind je op de Bright Day-site.

En laat ons op Facebook weten dat je komt, vinden we leuk.