Bright Day

ESL Benelux Championship-finales tijdens Bright Day 2017

11 augustus 2017 08:20

Tijdens Bright Day beleef je het ESL Benelux Championship, het grootste eSports-toernooi van Nederland.

Tijdens Bright Day in de Jaarbeurs vinden verdeeld over zaterdag 18 en zondag 19 november de finales plaats van vier competities: Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Hearthstone en Rocket League. Bezoekers van ons techfest kunnen in de spectaculaire ESL Arena de finales live bijwonen en de nieuwste games spelen.

A new way to play

E-sports zijn de nieuwe grote attractie dit jaar op Bright Day, want we willen het grote publiek de belangrijkste innovaties laten beleven. Met de komst van de ESL Benelux Championship plus de al eerder bevestigde aanwezigheid van spelers en shoutcasters van de E-Divisie hebben we voor Bright Day het beste aan e-Sports in Nederland verzameld.

“Na de succesvolle zomereditie van de ESL Benelux Championship in de Amsterdam ArenA is het een geweldige stap om tijdens Bright Day e-Sports naar een nieuw podium te brengen,” zegt Jaap Visser, managing director ESL Benelux. ”Dit is de eerste stap om beide evenementen naar een volgend niveau te brengen en samen het toonaangevende entertainment- en techfestival van Nederland te worden.”

Koop je kaartjes voor Bright Day

Bestel hier je tickets. Meer informatie vind je op de Bright Day-site en op onze Facebook-eventpagina. Laat daar even weten of je komt. Vinden we leuk.