Bright Day

A New Way To Play op Bright Day 2017

11 juni 2017 18:39

De zevende editie van hét techfest van Nederland vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november in de Jaarbeurs te Utrecht. De kaartverkoop is nú begonnen.

Op Bright Day kun je je helemaal onderdompelen in state-of-the-art technologie. Zo kun je spelen tegen de Nederlandse esports-top, de nieuwste gadgets testen, je oriënteren op een smarthome, racen met een drone, een 3D-selfie schieten en je verbazen over virtual en mixed reality. Ook aan de jongere bezoekers is gedacht: Bright Kids kunnen hun eigen robot bouwen. 

Bestel je kaarten

E-Divisie
Nieuw dit jaar op Bright Day zijn de eSports, een samenwerking tussen Bright en de Eredivisie CV. Spelers en shoutcasters van de E-Divisie, de competitie waaraan alle Eredivisie-voetbalclubs meedoen, geven een demonstratie en nemen het live op tegen enkele bezoekers. We maken de geboorte mee van een nieuwe, digitale tak van sport die duizenden spelers en fans trekt. Vol van vernieuwing als we zijn bij Bright willen we esports natuurlijk meteen op Bright Day laten zien aan een groot publiek.

Ticket to the future
Het evenement telt vier delen, zogeheten flights, met in elke flight inspirerende sprekers die later deze maand bekend worden gemaakt. Al wel bevestigd zijn Jorn Rohde en Anna Gimbrere, bekend van wetenschapsprogramma Galileo, die de leuke en leerzame 'Try This At Home Science Quiz' presenteren. En ook David Lemereis met de befaamde Bright Uitpakparty-gadgetshow ontbreekt niet in het programma.

Paviljoens
In de paviljoens op Bright Day 2017 wanen bezoekers zich ver in de toekomst met verschillende demonstraties en presentaties van onder andere Smart Home, Future Food, en de combinatie Virtual Reality & Augmented Reality. Ook kan de bezoeker zichzelf in de Fitgirl Lounge, naast enkele Bright-fitgirls, in het zweet werken en uitleg krijgen over de nieuwste fitnessgear. Bij het Bright Business-paviljoen pitchen nieuwe startups hun disruptieve ideeën.

Bestel je kaarten

Meer informatie vind je op de Bright Day-site en op onze Facebook-eventpagina. Laat daar even weten of je komt. Vinden we leuk.

Volg Bright op Facebook en YouTube voor meer updates over Bright Day 2017.