Bright Day

#BrightDay: Wat zit er in de Live Uitpakparty?

4 november 2016 10:01

Tijdens Bright Day mag één ingrediënt nooit ontbreken: de Live Uitpakparty. Welke gadgets heeft David op het podium?

Onze uitpakkoning David houdt zowel op zaterdag als zondag tijdens Bright Day een grote Live Uitpakparty op het sprekerspodium. Die begint beide dagen om 15:40 uur, met naderhand een half uurtje de een hands-on mogelijkheid voor het publiek. Dit jaar pakt David groots uit met onder meer de Google Pixel, de eerste eigen smartphone van Google die in Nederland nog niet verkrijgbaar is. De donderdag aangekondigde Huawei Mate 9 met een 5,9 inch scherm en dubbele Leica-camerasensor is ook van de partij. Ook laat hij de nog niet verschenen Samsung Gear S3 zien: die smartwatch kun je ook zelf al uitproberen op de stand van Samsung.

Voor de minder voorzichtige gebruiker heeft David de Caterpillar S60 in de aanbieding, een gepantserde smartphone die niet kapot is te krijgen. Ook zijn er drones, zoals de toffe nieuwe opbouwbare DJI Mavic Pro met 4K-camera en de schattige Skeye Mini drone met hd-camera. Actiecamera's zonder drone eraan vast hebben we ook: de nieuwste modellen van Sony, Garmin en GoPro, alle drie met volledige 4K-video-opname zonder compromis.

Voor de creatieveling is er de nieuwe Bamboo Slate, die een digitaal tekentablet met papier combineert. En voor de dierenvriend hebben we de Petfeeder, een automatische voedermachine voor je hond of kat voor als je even van huis bent. Daarnaast hebben we de Amazon Echo met de slimste spraakassistent van dit moment, Alexa. En hoewel de draadloze AirPods tot nader order door Apple zijn uitgesteld, hebben wij al wel een setje in ons bezit. En terug van weggeweest: het robothuisdier. Robothond Chip staat David bij om de Live Uitpakparty tot een goed einde te brengen.

VanMoof Electrified S

We zijn al jaren dol op de fietsen van VanMoof en met de nieuwe elektrische Electrified S hebben ze helemaal ons hart gestolen. Een strakke elektrische fiets waar je ’t niet aan ziet; de batterijen van de Electrified S zijn in het frame verwerkt. Daardoor heeft de fiets hetzelfde iconische uiterlijk dat je van VanMoof bent gewend, maar dan met een flink merkbare trapondersteuning. Ook heeft de Electrified S ingebouwde anti-diefstal tracking.

Miniatuurvoorbeeld

De Electrified S is zo rap de Werkspoorkathedraal voor een demo al snel te klein is, daarom kun je ’m buiten uitproberen. Voor de Werkspoorkathedraal is een testbaan waar je de Electrified S eens flink aan de tand kan voelen. En mocht het nou regenen is dat geen probleem: VanMoof neemt een paar van zijn Boncho-fietsponcho’s mee.

Bright Day 2016 vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november tussen 10:00 en 17:00 uur in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het is uitverkocht! Kijk voor meer informatie op day.bright.nl en op Facebook. Tot dan!

Lees ook onze eerdere updates over Bright Day