Bright Day

Kinderkaarten Bright Day (bijna) uitverkocht, Bright Kids-programma compleet

29 september 2016 18:00

De jongere bezoekers van Bright Day worden getrakteerd op race-auto’s die op zout water rijden, robots, klooikoffers en de Sinterklaas Surprise Show.

Het gaat hard met de kaartverkoop van Bright Day 2016, de zesde editie van ons jaarlijkse techfest voor nieuwsgierig Nederland. De kaarten voor kinderen tot 12 jaar op zondag 6 november zijn al uitverkocht, voor zaterdag 5 november zijn ze bijna op. Kaarten voor volwassenen zijn nog verkrijgbaar, voor zowel de zaterdag als de zondag, maar wacht niet te lang.(NB: Kinderen kunnen niet naar binnen op een volwassenkaart.)

Voor de jongere bezoekers van Bright Day hebben wij in de rustigste hoek van de Werkspoorkathedraal het Bright Kids-programma opgesteld. Shell is van de partij met Generation Discover, waar kinderen zelf een kleine raceauto in elkaar kunnen knutselen die op zout water rijdt. (Je kunt dit weekend ook het eigen festival van Generation Discover al bezoeken in Den Haag.) Bij de enthousiaste medewerkers van JPoint kunnen whizkids terecht om ervaring op te doen met robots. Zo hebben we twee NAO-robots op Bright Day, de geavanceerde humanoid van een halve meter hoog uitgerust met zeven zintuigen.

Klooikoffers en Surprise Show

Brights Kids-expert Astrid Poot neemt voor de derde keer deel aan Bright Day. Ze geeft ’s ochtends een presentatie en demonstreert daarna in de Bright Kids-hoek haar klooikoffers, die ze samen met Conrad uitgeeft. Rolf Hut, overdag als wetenschapper verbonden aan de TU Delft, ’s avonds publicist en daarnaast full-time geek, presenteert de Sinterklaas Surprise Show met tips hoe je de gaafste surprises maakt.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar de meeste attracties zijn vooral geschikt voor 6+. Meer informatie vind je op de Bright Day-site. Vanaf volgende week volgen updates over de rest van het Bright Day-programma. Volg de updates over Bright Day ook via onze Facebook-pagina

 

BewarenBewaren