Bright Day

Bright Day 4: bigger, better, brighter

3 september 2014 12:55

<p><strong>Blokkeer in je agenda: zaterdag 8 november. De vierde Bright Day op een nieuwe locatie.</strong></p><p></p>

Op zaterdag 8 november organiseren wij de vierde editie van ons halfjaarlijkse techfest Bright Day. Cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators. Je maakt ze mee op Bright Day: een dag vol vernieuwing voor nieuwsgierig Nederland. Met uiteraard de live Uitpakparty gadgetshow, productdemo's, lanceringen, presentaties en pop-up stores: #SeeTryBuy. De thema's voor dit najaar zijn mobile, wearables, smart home, robotica, VR, health, drones, Dutch startups, Dutch design, automotive en whizkids.

Bestel nu je Bright Day tickets

Het evenement, uniek in de lage landen, ondergaat enkele upgrades. De vierde editie is de eerste die Bright organiseert met de RTL Nieuwsgroep als exclusieve mediapartner. Bright Day verhuist daarnaast van locatie. Na in de afgelopen vijf jaar 25 goedbezochte Bright Nights en 3 grandioze Bright Days te hebben gehouden in Pakhuis de Zwijger, vinden de volgende Bright Days plaats op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. De verhuizing past bij de nieuwe ambities: bigger, better, brighter. Op Bright Day 4 worden 2000 bezoekers verwacht, twee keer zoveel als bij vorige edities.

De programmering groeit mee dus je kunt grotere namen onder de sprekers verwachten, gavere attracties en meer deelnemers. Hou de updates in de gaten die vanaf vandaag voorbij gaan komen. We hebben zulke toffe dingen in petto.

Vandaag markeert de start van de kaartverkoop en de lancering van de nieuwe Bright Day site op day.bright.nl. De site is volledig responsive, zodat iedereen op elk gewenst scherm alle informatie direct onder de knop heeft, ook op de dag zelf.

Bestel nu je Bright Day tickets

Bright Day vindt plaats op zaterdag 8 november tussen 10:00 en 17:00 op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Tickets kosten slechts 10 euro, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Meer informatie vind je op day.bright.nl en Facebook.

Uitpakparty XL Bright Day 3

Compilatievideo Bright Day 2