Bright Day

#BrightDay2: iPad Mini Retina, Sony Xperia Z1, Iwaku

22 november 2013 16:12

<p><strong>Morgen barst Bright Day #2 los om 11.00 uur (deuren open vanaf 10.30). Een kaartje kopen kan nog online, maar ook aan de deur. </strong></p><p></p>

KPN 4G - KPN is in Nederland veruit het vooruitstrevendst met de uitrol van 4G. Eind dit jaar is in 80 procent van Nederland het supersnelle mobiele netwerk beschikbaar. Op Bright Day kun je dat op de tweede verdieping zelf testen op de nieuwste iPads en iPhones. Je hebt er niet alleen de iPhone 5C en 5S tot je beschikking, maar ook de nieuwe lichte iPad Air en de iPad Mini Retina.

Sony Xperia Z1 & Z Ultra & Smartwatch 2 - Sony is goed bezig met zijn Xperia-lijn smartphones en tablets. De Xperia Z1 heeft een full-hd scherm en is waterdicht, maar blinkt vooral uit wat betreft camerafuncties. Zo kan de 20,7 megapixelcamera in timeshift-burstmodus 61 foto's in twee seconden nemen. Dertig voor en dertig nadat je op de knop drukt. De Z Ultra heeft een huge 6,4 inch full-hd scherm. Wat we zeker kunnen waarderen, is dat Sony zijn high-end spullen waterdicht maakt. Zowel de Xpera smartphones als ook de Smartwatch 2. Je kunt ze uittesten op de eerste verdieping, in de Sony lounge.

BESTEL HIER JE TICKET VOOR BRIGHT DAY

Iwaku - Iwaku is een mooi vormgegeven wake-up light die samenwerkt met een app op je smartphone om je slaapcyclus te registreren. Je plaatst de UFO-vormige lamp naast je bed en legt je telefoon in je bed. Door de sensoren in je telefoon kan de app meten hoe lang en hoe rustig je slaapt. Als hij merkt dat je op een goed moment in je slaapcyclus zit, geeft het een seintje aan de lamp waardoor deze je gaat wekken. Je vindt Iwaku op de vijfde verdieping. Trouwens, de lamp is ook geschikt voor lichttherapie in de donkere wintermaanden.

Experio - Experio maakt bezoekers van Bright Day zelf verantwoordelijk voor de muziekervaring. Door te dansen op het laserplatform, worden er inputs gegeven aan de moderator in het midden van het platform, die een beat geeft om op te dansen. Het laserplatform is verdeeld in verschillende secties met elk een andere functie. Tenslotte mixt de moderator alle inputs die hij krijgt van de dansers op het platform tot een geweldig klinkend geheel. Dus, trek je dansschoenen aan en maak muziek op de vijfde verdieping.

Sportscorner - In samenwerking met QSgear.com zijn er in de sportscorner in de foyer op de vijfde verdiepingen een aantal gadgets te testen die je kunt gebruiken voor self tracking. Van Withings slimme weegschaal tot armbandjes als Nike+ Fuel en de Lumoback sensor die je leer rechtop te zitten achter je bureau. Er staan ook fitnesstoestellen, zoals de Wahoo Kickr, waarop je bijvoorbeeld de TomTom-sportwatch kunt testen.

Virtueel concert - De oranisatoren van het deels virtuele Zo niet, dan toch festival zorgen voor een muzikale noot op de vijfde verdieping. Door augmented reality en je eigen smartphone, kun je een virtueel concert bijwonen. Dansen mag!

Tip: bestel je tickets op tijd, de capaciteit van Pakhuis de Zwijger is beperkt. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. En hou bright.nl/brightday in de gaten voor updates over het programma, de producten die we demonstreren en de deelnemers. Je kunt ook vast de speciale Bright-app voor iOS of Android downloaden, zo heb je alle info overzichtelijk bij de hand.