Hét tech-fest van Nederland🤖

Kaartverkoop Bright Day 2018 in volle gang

17 juli 2018 23:45

Het grootste techfestival van Nederland, Bright Day, is op 24 en 25 november 2018 in de Expo Haarlemmermeer.

De ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel. Met technologie als belangrijkste motor. Blijf up-to-date, kom naar Bright Day en beleef de nieuwste tech in het echt. Het motto dit jaar: "The bright side of tech."

Bestel hier je tickets

Bright Day 2018 wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 november in de Expo Haarlemmermeer, een heerlijk lichte locatie met het grootste zonnepanelendak in Europa. Brighter wordt het niet.

We gaan weer all-out rond tech-thema’s als Smart Home, Future Mobility (e-bikes, zelfrijdende auto’s), Gaming met onder meer het ESL Dutch Championship, Robots & Superhumans, Future Jobs met onder andere onze helden van Defensie, Bright Kids, Future Food, de Bright Uitpakparty gadgetshow en bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap Snake van Nokia Mobile waar iedereen aan kan meedoen. Het wordt één groot feest.

Je koopt een kaartje voor de ochtend (09-13:00) of de middag (14-18:00) op zaterdag en zondag. Nieuw dit jaar is een vijfde zogeheten flight op de zaterdagavond (19-23:00). Voor de laatste geldt een leeftijdsadvies van 16+.

Bestel hier je tickets

Volg Bright

Like ons op Facebook.

Volg ons op Twitter en Instagram.

En subscribe je op ons YouTube-kanaal.