Bright Day

Kaarten tech-festival Bright Day 2019 nu te koop

25 april 2019 19:01

Op 23 en 24 november kan tech-minnend Nederland de 'bright side of tech' beleven op de negende editie van Bright Day, het grootste tech-festival van Nederland.

Naar verwachting 25 duizend bezoekers, optimisten van jong tot oud, worden tijdens Bright Day 2019 in de Expo Haarlemmermeer getrakteerd op de nieuwste tech: van slimme auto’s en opvouwbare smartphones tot state-of-the-art humanoids en op speelse wijze leren coderen. De presentatie op het techfestival is in handen van de Bright-gezichten, bekend van het grootste tech-kanaal op YouTube in Nederland.

De hoofdthema’s van Bright Day zijn Mobile First (Bram van Dijk), Smart Home (Anic van Damme), Health & Robotics (Anna Gimbrère), Gaming (Jan Meijroos), Drones (Eric Bouwman), Future Mobility (Rutger Middendorp) en Bright Kids (Miriam van ’t Veer). “Ik ben trots op dit team”, zegt Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande. “Elke week vertellen zij ons publiek op YouTube, RTL Z en RTL 7 welke tech telt en zullen ook tijdens Bright Day optreden. David Lemereis zal bovendien de Uitpakparty-gadgetshow presenteren. Dit wil je niet missen.”

Kaartverkoop

De kaartverkoop van het tweedaagse techfestival is vervroegd dit jaar. De tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Volg Bright.nl en BrightDay.nl de komende maanden voor updates over het programma. Meld je ook aan op de Facebook-eventpagina.

Koop hier je tickets voor Bright Day