Bright Kids

Video: Netflix-serie rond game Skylanders

14 oktober 2016 19:51

Skylanders, de bekende toys-to-life-game, krijgt een eigen serie op Netflix, vanaf 28 oktober. De eerste trailer staat nu online.

Vandaag ligt Skylanders Imaginators in de winkels, de nieuwe Skylanders-game waarin kinderen zelf hun eigen in-game Skylander kunnen maken. Volgende week volgt onze eerste indruk van die game (we hebben hem net binnen), maar vanaf vandaag kunnen we al kijken naar de trailer van Skylanders Academy, de nieuwe Netflix-serie rond het spel die van 28 oktober wereldwijd te zien is. 

Skylanders Academy is gebaseerd op de gameserie Skylanders en volgt de avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz, terwijl ze het kwaad bestrijden in het uitgestrekte Skylands-universum. De serie wil naar eigen zeggen kinderen van alle leeftijden aan de buis gekluisterd houden. Er is flink wat talent aangetrokken om de serie een succes te maken. De serie wordt gemaakt onder leiding van Eric Rogers (Futurama) en kent onder andere stemmen van Justin Long (DodgeBall) als Spyro; Ashley Tisdale (High School Musical) als Stealth Elf; Jonathan Banks (Breaking Bad) als Eruptor en Norm MacDonald (Saturday Night Live) als Glumshanks. 

Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld