Bright Night #16: Playstation Vita primeur
Bright Night

Bright Night #16: Playstation Vita primeur

woensdag 08 februari 2012 11:59

Vanaf 22 februari ligt de nieuwe gameconsole van Playstation in de winkel. Komende vrijdag kan je hem al in je handen hebben op Bright Night.

Op vrijdag 10 februari organiseren we een Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens de live Uitpakparty laat David Lemereis de nieuwste gadgets zien die je daarna zelf kunt testen. Wat ligt er deze vrijdag voor je klaar?

Allereerst de Playstation Vita. Sony's nieuwe portable console is vanaf 22 februari verkrijgbaar in Nederland. Hij is regiovrij en heeft mobiel internet. Benieuwd naar zijn look & feel? Je kunt hem bij ons in je handen houden.

Dit jaar gaan we veel van ultrabooks horen. Laptops die goed presteren, razendsnel opstarten en lekker handzaam zijn. We hebben die van Samsung voor je klaarliggen. En natuurlijk ook een aantal nieuwe telefoons: de BlackBerry Bold 9790, Samsung Galaxy S Advance, Nokia Lumia 800 White en de HTC Radar.

Verder staat de Beolit 12 van Bang & Olufsen klaar, komt de maker van het horloge dat André Kuipers nu in de ruimte draagt langs, kun je spelen met Tilumi en hebben we de activiteitentracker Jawbone Up. Daarnaast nog een paar mooie fietsen van Primarius en Travelteq en nog veel meer, van babyfoon tot iPad-game en de nieuwste Roomba robotstofzuiger.

Eerder maakten we al de sprekers bekend. Hou updates over het programma in de gaten op www.bright.nl/brightnight. Bright Night #16 is op vrijdag 10 februari. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

Reacties

PS Vita, Beolit 12 en de Lumia 800 White? Wow! ik ben erbij! :)

 

Sony? Dat was toch dat bedrijf dat na je na een paar jaar met een onbruikbaar product opzadelt? Umd? Md?

 

Ich Bin Dabei!

 

Zien er prachtig uit. Maar eenmaal rijdend zal de ketting snel onderhevig zijn aan vervuiling, zand en dergelijke. Bij deze fietsen hebben ze in tegenstelling tot een mooie fijnzinnige ketting behuizing gekozen voor... niets. Mooi in de winkel, groot nadeel in de praktijk.

 

Nieuwsbrief