Bright Night #17: de nieuwe iPad en Canon 5D Mark III
Bright Night

Bright Night #17: de nieuwe iPad en Canon 5D Mark III

dinsdag 17 april 2012 15:28

Komende vrijdag kun je in Amsterdam weer een live Uitpakparty bijwonen. Met onder meer de nieuwste camera's en smartphones.

Op Bright Night presenteert vaste uitpakker David Lemereis weer berg nieuwe gear. En het leuke is, na zijn introductie kun je er zelf mee aan de slag. Natuurlijk hebben we de nieuwste aanwinsten van Apple, de nieuwe iPad en de Apple TV 3. Canon is met twee camera's vertegenwoordigd: de topper Canon EOS 5D Mark III en de GX1.

Toe aan een nieuwe smartphone? Test zelf op Bright Night de HTC One X, Sony Xperia S of LG Prada 3.0. Of misschien toch die van de Aldi? David was in zijn uitpakparty enthousiast over de Asus EEE Pad Transformer, die je met een speciaal dock van tablet omtovert tot laptop.

In de categorie wat verder nog ter tafel komt: digitale radio, de Kobo Touch reader, een nieuwe Van Moof.

De sprekers maakten we eerder al bekend. Hou updates over het programma in de gaten op www.bright.nl/brightnight. Oja, meld op Facebook dat je komt. Vinden we leuk.

Bright Night #17 is op vrijdag 20 april. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

Reacties

shit, die Mark III wil ik wel meemaken

 

Jammer dat je het echte monster van dit moment niet hebt: de d800. Heb er zelf al mee zitten spelen, zwaar impressed, echte game changer. Alleen al de d-range bezorgt de canon schaamrood (met een standaard d800 kiekje heb je meer bereik dan met een hdr shot op de canon), en ook de high iso pakt beter uit (in fotos, bij film is de 5d3 wel een stop beter).

 

Nieuwsbrief