Bright Night #17: startups en vliegende Hollander
Bright Night

Bright Night #17: startups en vliegende Hollander

vrijdag 13 april 2012 12:03

Op vrijdagavond 20 april organiseren we een Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Onder andere met Rockstart en Floris Kaayk.

Floris Kaayk aka Jarno Smeets werd in maart wereldnieuws. Met zijn zelfgebouwde vleugels zou hij kunnen vliegen als een vogel. Achteraf bleek het een hoax. En wat voor een. Acht maanden lang werkte hij beetje bij beetje aan de opbouw van zijn verhaal via zijn Human BirdWings blog, Twitter en zijn FaceBook- en LinkedIn-profielen maar vooral ook met de 14 filmpjes die hij op YouTube had geplaatst. Wat zijn motivatie was, en hoe hij dit deed komt hij vertellen op Bright Night samen met Raymond van der Kaaij van Revolver Media, met wie hij het project opzette en uitvoerde.

In Bright magazine #45 - 25 april in de winkel - besteden we aandacht aan startups. Startups zijn hot en geeks de nieuwe rocksterren. Hoe komt het dat deze vorm van ondernemen zo populair geworden is, en wat is er voor nodig om te slagen? Oscar Kneppers komt vertellen over zijn bedrijf Rockstart, dat deze week een Dutch Startup Award won.

Volgende week volgt meer informatie over het programma. Hou updates in de gaten op www.bright.nl/brightnight. Oja, meld op Facebook dat je komt? Vinden we leuk.

Bright Night #17 is op vrijdag 20 april. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

Nieuwsbrief