Bright Night #18: Parrot 2.0 en wifi camera's
Bright Night

Bright Night #18: Parrot 2.0 en wifi camera's

woensdag 06 juni 2012 15:35

Vrijdagavond kun je spelen met de Parrot Drone 2.0, camera's met wifi of een rondje maken op de Solex e-bike.

Op vrijdagavond 8 juni organiseren we een Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, de laatst voor de zomerstop. Hoogtepunt van de avond is de live Uitpakparty van de nieuwste gadgets door David Lemereis. De derde helft wil je ook niet missen, want dat is het moment dat je ze zelf kan testen.

Eentje die het proberen zeker waard is, is de nieuwe versie van de afstandbestuurbare Parrot Drone quadricopter. De nieuwe versie is makkelijker te besturen met je iPhone en heeft wat trucs en een betere camera aan boord.

Ook fijn, de B&O Beoplay A3 houder en speaker voor de iPad. Mooi ontwerp waarmee je m zowel verticaal als horizontaal kan gebruiken. Trouwens, als je het wat vindt, je kunt 'm winnen door mee te doen met de gratis Bright Bunch EK Pool.

Als vakantiegear hebben we twee camcorders, de Sony Boss en Canon Legria, twee camera's met wifi waarmee je je foto's makkelijk en snel online kunt delen (Canon Ixus 510 HS en Samsung WB850F), de kleinste 3G wifi hotspot XYFI waaraan je acht apparaten kunt koppelen en het op zonne-energie werkende iPad-toetsenbord van Logitech.

Natuurlijk ook de Samsung Galaxy S III. We zijn benieuwd wat je van het formaat vindt. De HTC One X ligt er ook, met de bijbehorende Medialink waarmee je filmpjes kunt streamen naar bijvoorbeeld een tv-scherm.

David testte ook nog een 3d-printer van Printrbot, de magic tv-remote van LG en iets huishoudelijks.

Voor fietsen ook aandacht. We hebben de primeur van een bamboe fiets. Duurzaam, orgineel, stevig en ook nog eens betaalbaar. Ben je liever lui, dan kun je een rondje maken op de Solex e-bike. Ook de Mio Cyclo is er, een navigatieapparaat voor op de fiets.

Voor je al dit moois kunt testen, trapt de avond af met een drietal presentaties van inspirerende sprekers. De onderwerpen en sprekers maakten we eerder bekend.

Bright Night wordt op 8 juni gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De zaal gaat open om 19.30, het programma begint om 20.00 uur. Toegang is gratis, dus neem gerust iemand mee. Houd bright.nl/brightnight in de gaten voor meer updates over het programma.

Reacties

Ik zit al een hele tijd te dubben over zo'n Parrot Drone, maar ik weiger 'm aan te schaffen zolang er geen filmpjes of minstens foto's kunnen worden gemaakt met de on-board camera's. Kan dat intussen met die 2.0 wel?

 

Ja zeker, lees onze review hier: https://www.bright.nl/parrot-ardrone-20-makkelijker-te-besturen

 

Beetje trage reactie vanaf mijn kant, maar ik heb dan toch eindelijk een drone 2.0 besteld. Hoop 'm maandag te ontvangen op het werk, dus dat wordt een dagje zeer non-productief spelen! Ik kan niet wachten tot ik ik genoeg vlieg-ervaring heb opgedaan om met een veilig gevoel mijn 3D camera er onder te durven hangen (mits de drone deze kan tillen). Hoe dan ook een leuk speeltje, mede enthousiast voor gemaakt door de geweldige reviews en uitpakparty's van Bright! :-D

 

Nieuwsbrief