Bright Night #19: Ook live voor thuisblijvers
Bright Night

Bright Night #19: Ook live voor thuisblijvers

vrijdag 31 augustus 2012 15:51

Vanavond presenteert Bright vier inspirerende sprekers en de live Uitpakparty boordevol gadgets. Dit keer ook te volgen voor thuisblijvers.

Nog even een korte samenvatting van het programma van Bright Night, waarop het nieuwste nummer van ons magazine tot leven komt. De sprekers nemen je mee in de wereld van gamification, urban farming op kantoordaken, het design van een elektrische motor en een lamp met touch-bediening. 

Daarna presenteert David Lemereis de live Uitpakparty met de nieuwste gadgets, waaronder de Google Nexus 7, Google TV, Apple MacBook Pro Retina, Parrot Zik, Sony Xperia Go en Sola, Nokia 808 PureView en Spiked Cycles.

Leukste onderdeel van de avond is natuurlijk de laatste helft, waarbij je de gadgets zelf kunt proberen.

Vanavond hebben we voor Bright Night een primeur. Je kunt de avond vanaf 20.00 volgen via een livestream vanuit Pakhuis de Zwijger. Koen van Tongeren van One More Thing zorgt voor de camera's en de regie. Handig zo'n livestream, als je in Groningen of Maastricht woont, maar nothing beats the real thing!

Zien we je vanavond in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam? De zaal gaat open om 19.30, het programma begint om 20.00. Toegang is gratis, dus bring a friend!

Update: Maandag zetten we een registratie van de avond online.

Reacties

Ook SmartTvAppStick is van de partij, de Google Play Store en internet onbeperkt op de tv in de huiskamer.
www.smarttvappstick.com

 

Op
http://www.smarttvappstick.com/nieuws/pers-berichten staat nu het fragment over de SmartTvAppStick.

 

Nieuwsbrief