Bright Night

Terugblik op Bright Night 29: tech in het onderwijs

22 september 2017 15:33

Bekijk een impressie van onze Bright Night over technologie in het onderwijs, met sprekers over augmented reality en eyetracking.

Bijna 250 mensen kwamen vorige week naar onze Bright Night over de toekomst van het onderwijs, in samenwerking met de Open Universiteit. Openingsspreker was Dieter Möckelmann van kennisplatform Like To Share met een inleiding over de impact van technologie op het onderwijs.

De Open Universiteit presenteerde als sprekers Halszka Jarodzka en Marcus Specht. Jarodzka is gespecialiseerd in eye-tracking om leren te verbeteren. Specht vertelde over het gebruik van augmented reality in onderwijs. Bezoekers konden zelf de Microsoft HoloLens ervaren en David Lemereis verzorgde een Uitpakparty-gadgetshow. Bekijk onze korte terugblik:

Möckelmann is overigens ook de organisator van de Like to Share ON TOUR, vijf regio-bijeenkomsten over de impact van technologie op onderwijs. Onderwerpen als 'leren met tablets' en 'code en computational thinking' komen op deze dagen aan bod. Hij organiseert ook de Like To Share Awards voor educatieve startups.

Like Bright op Facebook om de volgende gratis Bright Night niet te missen.