Bright Night

Bright Night #14: Sony tablet S, iPawn en Nikon 1

12 oktober 2011 12:06

<p><strong>Komende vrijdag op Bright Night pakt David weer een serie nieuwe gadgets uit. Van iOS5 en Apple tv tot een zwevende lamp. </strong></p>

Onze uitpakker David heeft voor de Bright Night op vrijdag 14 oktober weer een mooie serie gadgets voor jullie verzameld. Hij vertelt eerst zijn ervaringen, daarna kun je ze zelf testen.

Bezoekers van Bright Night zijn in ieder geval de eerste in Nederland die iPawn kunnen zien. iPawn is ontwikkeld door spelletjesfabrikant Jumbo en laat je met een pion bordspellen op de iPad spelen. David demonstreert ook hoe iOS5 het mogelijk maakt om met een Apple tv oa. games van je iPad 2 of iPhone 4S direct op tv te spelen.

We hebben de Sony Tablet S met opvallende vormgeving en onder andere de mogelijkheid hem als afstandsbediening voor je tv te gebruiken. Ook laat Sony twee nieuwe 3D-brillen zien en op cameragbied hebben we de compacte Nikon 1.

Voor muziekliefhebbers twee speakers die je met je mobiele telefoon of tablet kunt gebruiken met bluetooth: The Sound Platform van Soundfreaq (is ook een dock) en de Bose Soundlink. En omdat de Dutch Design Week ook bijna begint hebben we de nieuwe floating lamp van Crealev.

En trouwens, één van de gadgets hierboven geven we weg. Langskomen is genoeg om kans te maken.

Houd updates over het programma in de gaten op bright.nl/brightnight en licht je vrienden in. Bright Night #14 is op vrijdag 14 oktober. De entree is gratis. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.