The Future of Education op Bright Night #29
Bright Night

The Future of Education op Bright Night #29

dinsdag 05 september 2017 00:05

Augmented reality in het onderwijs en eye tracking beter te leren: het wordt de meest leerzame Bright Night ooit.

Op donderdag 14 september organiseren wij samen met de Open Universiteit de 29e Bright Night. De avond staat geheel in het teken van de toekomst van educatie en van de toepassing van technologie in het onderwijs.

We hebben twee kanonnen uit de gelederen van de Open Universiteit die je zullen inspireren. Marcus Specht, onder meer hoofd van de Learning Innovation Labs, vertelt over het gebruik van Augmented Reality in onderwijs. En Halszka Jarodzka is gespecialiseerd in Eye Tracking om leren te verbeteren. Onze eigen David Lemereis haakt in met een speciale Bright Uitpakparty gadgetshow.

De avond vindt plaats in A-Lab te Amsterdam, de thuisbasis van Bright. De entree is gratis maar de capaciteit beperkt. Meld je daarom aan op de eventpagina op Facebook. Meer informatie vind je op de Bright Night site.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Nieuwsbrief