Bright Stuff in nieuwe Utrechtse concept store

Bright Stuff in nieuwe Utrechtse concept store

zondag 24 augustus 2014 17:55

Zaterdag is Swordfish & Friend geopend aan de Oudkerkhof in Utrecht. Je vindt er ook een selectie uit de Bright Store.

Onze eerste shop-in-shop! Nou ja, dat is wat sterk uitgedrukt, maar een selectie uit de Bright Store is sinds dit weekend opgenomen in het assortiment van de nieuwe concept store Swordfish & Friend van Tessa Pals en Marlein Parlevliet in Utrecht. De winkel aan de Oudkerkhof, de 'PC Hooftstraat van Utrecht', brengt een mix van Crosley platenspelers, een fijne collectie vinyl, kleding, meubels, fotografie, illustraties, design, verlichting van Blom & Blom en techlifestyle van Bright dus.

Mocht je in de Bright Store de Filson tassen of de C6 rugzak van dichterbij willen bekijken en willen 'passen', dan kan vanaf nu bij Swordfish & Friend. Je vindt er ook Utrechts ontwerp, zoals onze iPhone cases van iErnest en de compacte wallets van Nitmoi. Verder kun je de Secrid Mini Wallet, Paper Vase Cover van Pepe Heykoop en de Touchscreen Gloves en iPhone cases van Mujjo proberen.

We hadden een primeur bewaard voor Tessa en Marlein: de Cubebots van de Amerikaanse ontwerper David Weeks voor het designlabel Areaware. De houten robot komt in vier maten, waarvan de grootste 50 cm hoog is. De Cubebots arriveren komende week ook in de Bright Store webshop.

Je vindt Swordfish & Friend aan de Oudkerkhof 43, vlakbij de Dom. De winkel is op di-wo-vr geopend van 11-19:00, op donderdag van 11-21:00 en op zaterdag van 11-17:00. NB: Je kunt er pinnen.

Hieronder wat kiekjes van de opening.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Reacties

Cute of cube? Ben ook benieuwd naar de prijzen, zag al ergens anders dat t aardig aan de prijs is.

 

Nieuwsbrief