Bright Stuff

De beste e-bikes

13 maart 2018 11:43

Het beste vervoersmiddel voor in de stad is een e-bike. Wij geven je onze drie aanraders.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, wifi-router, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.

Per categorie raden we na een strenge voorselectie op basis van onze kennis van de markt slechts drie producten aan. Alleen de allerbeste dus. Prestatie, prijs, design, Nederlandse ondersteuning, alles is in die selectie meegewogen. Bij de ene categorie houden we extra rekening met prijsklassen, bij een andere met besturingssystemen. De koopgids zal voortdurend worden bijgewerkt. Verschijnt er een nieuw product in een van onze categorieën die een plek in de gids opeist, dan volgt er een update. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

(Speed) E-bikes

De e-bike is het perfecte vervoersmiddel in de stad of voor kort woon-werkverkeer. Snel en gezond. We hebben twee knappe e-bikes voor je uitgekozen en één speed ebike voor kilometervreters. Dit zijn ze:

» Roetz Vigour+ :: Fluisterstille en vederlichte design e-bike.

» VanMoof Electrified S :: Iconische fiets met onzichtbare motor en accu.

» Klever X Speed :: Krachtpatser met stoer ontwerp.

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

E-bikes met de accu onder de bagagedrager, dat hebben de meeste trouwens, vielen sowieso af. Vinden we niet mooi. Voor de speed e-bikes hebben we na een voorselectie op specs en looks ook de Stromer ST2 getest en de Gazelle Cityzen Speed. De eerste rijdt heel erg fijn maar viel af vanwege de hoge prijs, de tweede omdat de X Speed van Klever meer power heeft. Dat je het weet.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.