Bright Stuff

Bright Stuff: de 3 beste smarthome-producten

23 februari 2018 09:00

Smarthome-tech is een jungle aan platforms, maar deze drie sets raden we iedereen aan.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, wifi-router, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. 

Per categorie raden we na een strenge voorselectie op basis van onze kennis van de markt slechts 3 producten aan. Alleen de allerbeste dus. Prestatie, prijs, design, Nederlandse ondersteuning, alles is in die selectie meegewogen. Bij ene categorie houden we extra rekening met prijsklassen, bij een andere met besturingssystemen. De koopgids zal voortdurend worden bijgewerkt. Verschijnt er een nieuw product in een van onze categorieën die een plek in de gids opeist, dan volgt er een update. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

Smarthome

Smarthome is een listige productcategorie, omdat er geen standaard is in deze markt met heel veel spelers en platforms. Daarom beginnen we bij de basis en de sets waar je je geen buil aan kunt vallen. We hebben in Bright Stuff gekozen voor deze drie smarthome-sets:

» Netgear Orbi :: Next-gen wifi is de basis voor elke smarthome.

» Philips Hue :: De eerste must-have in je smarthome.

» Tado Thermostaat :: Modulair en werkt met alle platforms.

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

Houd Bright Stuff in de gaten, want er zijn nog categorieën onderweg, zoals laptops, backpacks, elektrische auto's, wallets, e-bikes en vlogcamera's.