Bright Stuff

De beste draadloze koptelefoons

20 februari 2018 15:00

Deze draadloze dopjes, noise-cancelling headset en budget-koptelefoon raden wij aan.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, wifi-router, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.

Per categorie raden we na een strenge voorselectie op basis van onze kennis van de markt slechts 3 producten aan. Alleen de allerbeste dus. Prestatie, prijs, design, Nederlandse ondersteuning, alles is in die selectie meegewogen. Bij de ene categorie houden we extra rekening met prijsklassen, bij een andere met besturingssystemen. De koopgids zal voortdurend worden bijgewerkt. Verschijnt er een nieuw product in een van onze categorieën die een plek in de gids opeist, dan volgt er een update. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

Draadloze koptelefoons

Bij de koptelefoons gaan we alleen maar voor draadloze modellen: de vrijheid van draadloos is wat ons betreft de toekomst. We hebben in Bright Stuff gekozen voor deze 3 koptelefoons:

» Sony 1000XM2 :: Eindelijk beter dan Bose.

» Apple AirPods :: Beste Apple-innovatie sinds de iPad.

» Jabra Move Wireless :: Puik geluid voor een zachte prijs.

Klik op de producten voor de toelichting waarom deze de beste in hun soort zijn.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.