Bright Stuff

De beste wallet cases

14 mei 2018 23:01

Als je dan toch een telefoonhoesje neemt, dan het liefst wel één met plek voor pasjes. Dit vinden wij de beste drie wallet cases.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

Wallet cases

Telefoons worden steeds duurder en dat maakt een 'naakte' smartphone een te groot risico. Dus gebruiken we hoesjes, maar wel alleen mooie, duurzame, goed passende hoesjes waarin we ook wat pasjes kwijt kunnen. We hebben ons best gedaan om hoesjes voor in ieder geval de populairste telefoons te zoeken: alle recente iPhones en Samsung Galaxy's. Dit zijn ze geworden:

» Mujjo Wallet Case :: Goed passend, duurzaam hoesje van mooi leer.

» Bellroy 3 Card :: Verstopt pasjes achter een magnetisch luikje.

» LED View Cover :: De enige folio-cover die wat toevoegt en dicht bruikbaar is.

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

We hebben onze blik al vrij snel vernauwd tot hoesjes waar ook pasjes in passen. De reden is simpel: we waren tegelijkertijd ook op zoek naar minimalistische portemonnees. Al snel kwamen we tot de conclusie dat een portemonnee, hoe klein en smal ook, nog altijd één extra ding is om mee te nemen. Een wallet case maakt het leven simpeler en daar zijn we uiteindelijk naar op zoek.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.