De drie beste rugzakken
Bright Stuff

De drie beste rugzakken

01-06-2018 17:48 Laatste update: 17:56

Een laptop, camera, snoertjes, opladers, zonnebril. Je neemt het allemaal mee en dus heb je een goede rugzak nodig. Deze drie backpacks raden wij je aan.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

Rugzakken

Bij Bright zijn we liefhebbers van rugzakken. We kopen er meer dan we eigenlijk nodig hebben en wisselen wat af. Na een hele reeks rugzakken te hebben geprobeerd, kregen we een aardige kijk op wat we nodig hebben en wat handig is. Bovendien hebben we een videoteam, dat bepakt en bezakt met camera's, lenzen en statieven op reportage gaat. Ook die collega's hebben hun favoriete rugzakken. Met al die kennis bij elkaar kwamen we uit bij drie tassen: één veelzijdige instapper, een opgeruimde middenklasser en een modulair zwaargewicht. Dit zijn ze:

» Fjallraven Kånken Laptop :: Stevige en vrolijke all-round klassieker.

» Aer Tech Pack :: Georganiseerde opbergruimte in een strak uiterlijk.

» Lowepro Flipside :: Modulair systeem met ruimte voor elke camera.

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

De Fjallraven Kånken vonden we de makkelijkste keus. Een no-nonsense tas die je zowel aan je kinderen meegeeft, als zelf mee naar kantoor neemt.

Voor de goed georganiseerde, strakke tas hebben we ook onder meer de Côte&Ciel Nile Memorytech overwogen, maar die is ons te fors. De Nederlandse Bobby-rugzak is ook aardig, maar blijft qua ontwerp achter.

Voor de modulaire cameratas hebben we gekeken naar de Peak Design Everyday Backpack en de Prima System van Boundary, maar de tassen van Lowepro bieden toch net wat meer mogelijkheden en vooral verschillende formaten.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.