Bright Stuff: Samsung Gear Fit2 Pro
Wearables

Bright Stuff: Samsung Gear Fit2 Pro

31-05-2018 23:46 Laatste update: 08-11-2018 12:14

De Samsung Gear Fit2 Pro is een fitnesstracker met alle functies van een smartwatch en een goede prijs.

De Samsung Gear Fit2 Pro heeft de vorm van een fitnesstracker, maar heeft alle functies van een smartwatch, zoals notificaties, apps en tal van sportfeatures. Hij heeft een prachtig en goed leesbaar schermpje, een hartslagmeter en een muziekspeler.

De Gear Fit2 Pro kan tegen een stootje en kan diep onder water, tot 50 meter. Hij is ook uitgerust met GPS zodat je je smartphone thuis kan laten. Een feature die er uitspringt is de offlinemodus voor Spotify. Na het installeren van de Spotify-app kan je Spotify-muziek op de Fit2 Pro zetten en via je bluetooth-oordoppen beluisteren. 

Het installeren van apps en het synchroniseren van de Fit2 Pro met iOS- of Android-apps is wel wat omslachtig en weinig intuïtief. Merkwaardig, want de interface van Fit2 Pro zelf, zoals het lezen van notificaties, fitnessdata en het starten van apps, is juist wel erg gebruiksvriendelijk.

Bij intensief gebruik kan je een batterijduur van een dag verwachten. Gebruik je hem gemiddeld, dan haal je tussen de twee en drie dagen voordat hij aan de oplader moet. De oplader is overigens niet erg reisvriendelijk. Hij kost 169 euro.

Check Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden.