Logitech Circle 2
Beveiligingscamera's

Logitech Circle 2

31-07-2018 22:00 Laatste update: 12-02-2020 16:26

De beste instapper onder de slimme beveiligingscamera's is de Logitech Circle 2. Een betaalbare, veelzijdige bewakingscamera die draadloos werkt met alle platformen.

Logitech verrast met deze vrijwel compromisloze smart cam. Hij werkt binnen en buiten, draadloos met batterij of met een draad en ondersteunt Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa. Met een prijs van 200 euro is dit bovendien de goedkoopste camera die we in Bright Stuff aanraden. De Circle 2 neemt op in 1080p en heeft infrarood voor opnames in het donker.

Zonder abonnement kun je toch 24 uur terugkijken in die opnames van de camera, veel meer dan bij veel concurrenten. Het basic-abonnement kost 3,99 euro per maand en biedt 14 dagen cloudopslag. Wie het premium-abonnement van 9,99 per maand neemt, krijgt 31 dagen opslag en daarnaast detectie van mensen, een meer gedetailleerde tijdlijn van gebeurtenissen in de app en bewegingszones.

Van de ene kant zouden dat eigenlijk basisfuncties moeten zijn, van de andere kant is de Circle 2 in de huidige vorm wel de simpelste camera, die we het eerst aan leken zouden aanraden.

Pluspunten:Minpunten:
  • Draadloos te gebruiken
  • Werkt met alle platformen
  • Goed bruikbaar zonder abonnement
  • Slimste functies alleen in duurste abo
  • Wifi-bereik is niet erg groot
  • Bijgeleverde standaard slecht geschikt voor buiten

Check Bright Stuff voor alle andere producten die wij aanraden.